Gladys Karsters

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gladys Karsters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gladys Karsters heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb drie jaar op deze school gezeten en had een heel leuke periode, vandaar dat ik een jaartje ben "gebakt".

  Ik heb drie jaar op deze school gezeten en had een heel leuke periode, vandaar dat ik een jaartje ben "gebakt". We zijn met de klas o.a. naar Nickerie geweest toen Nickerie 100 jaar was, er zat n.l. een jongen uit Nickerie in onze klas en we mochten bij zijn ouders logeren, hij heet Lieveld en was meer bekend als "Piele".We zijn ook naar Albina geweest en Cola creek hebben we ook daar gelogeerd.Ik heb les gehad van Del Prado,"Pingo", die erg boos werd als je hem zo riep, maar hij gaf heel leuk geschiedenis, spaans van de hr Zweevel, die hoofd-pijn van mij kreeg want ik begreep niets van spaans.

  Mr. Dr. J. C. de Miranda Ly..., 1976

  Toen ik daar op school zat was de hr.

  Toen ik daar op school zat was de hr.Hoogendoorn Direkteur. Ik kreeg o.a. tekenen van Paul Woei en toneel van Henk Tjon, dat was in Oase.Je had meneer Speijer daar, die een zwarte citroen reed.Er was een troefcallrage toen ik daar zat, er werd n.l. naast de school een soort recreatieruimte gemaakt en er werd de hele dag gekaart. Ik zat o.a. samen met Hannie en Joke Linger,Ronny Redder, die heel goed kon tekenen en mij flink heeft geholpen,Ferdi Refos.

  Vrije Atheneum , 1972

  Ik ben daar op school gekomen in januari 1967 en zat toe in de tweede klas bij een chinese juf.

  Ik ben daar op school gekomen in januari 1967 en zat toe in de tweede klas bij een chinese juf.Ik heb o.a.les gehad van meneer Kaersenhout de andere namen ken ik niet meer toe ik daar was had je eerst juf. Huber als schoolhoofd en daarna meneer Lie Foe Sioe en ik kreeg gym van Johnny Kamperveen en we vonden hem tof want hij reed een rode "open kap" .

  De Vrije School, 1967

  ?