Giovanni Koc

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Giovanni Koc en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Giovanni Koc heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was een hele mooie tijd.

  Het was een hele mooie tijd. De UVA heeft charme vanwege zijn architectuur, mooie poorten en heel veel lokalen aan elkaar geweven door de tijd heen. Het was een leuke tijd, veel leuke mensen en leraren. Helaas heb ik de studie niet kunnen afronden.

  Psychologie, Ned Recht en B..., 1998

  Ik heb hier de brugklas gedaan in het jaar 1978.

  Ik heb hier de brugklas gedaan in het jaar 1978. Was een leuke tijd maar kan mij niet heel veel meer herinneren. misschien schiet me meer te binnen. De hoofd van de school was tevens onze wiskundeleraar en kwam vrij streng over.

  Berlage Scholengemeenschap ..., 1971

  Ik zat vanaf de 3e klas tot aan de 6de klas met dezelfde kinderen wat een leuke ervaring was.

  Ik zat vanaf de 3e klas tot aan de 6de klas met dezelfde kinderen wat een leuke ervaring was. je ging over met de hele klas. Kan mij meneer Sander klas 5? herinneren die nog in hetzelfde flatgebouw Kralenbeek woonde. Ook had ik een hele lange juf uit Groningen, Didi, heette zij. Die heb ik enkele jaren gehad. Mijn vrienden waren Romeo, Rick, Hedda, Marjan (was ik nog verliefd op) en een heel kort meisje met mooie groengrijze ogen en krullen. Linda kan ik mij ook nog herinneren.

  Onze Wereld, 1971

  ?