Giny Sulman

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Giny Sulman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Giny Sulman heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was een hele gezellige school.

  Het was een hele gezellige school. Vanaf het eerste jaar ben ik vriendin geworden met Wup Huiges en dat is een leven lang gebleven. We deden heel veel dingen samen. Van onze Duitse leraar herinner ik me het meeste. Hij zat met zijn benen op de voorste bank en wilde dat we de naamvallen goed bleven repeteren. Hij zat, lag half te luisteren en wij maar opdreunen. Ik herinner met wel de feesten in het dorp tijdens mijn schoolperiode. Dit waren denk een soort zomerfeesten, We gingen in optocht op de tractoren door het dorp. Geweldig. Het schaatsen in de winter was een groot festijn. Welk jaar weet ik niet meer, maar ik kwam met bevroren orden thuis en heb een week in bed moeten blijven. Na de ulo ben ik 2 jaar naar de handelsavondschool in Pekela gegaan. En tegelijkertijd de opleiding voor gymjuf gaan volgen. In Onstwedde gaf ik les aande vereniging en in Alteveer. Namen kan ik me niet meer zo herinneren. Alleen meester molter die ook gymles gaf, en de winkelweekfeesten waren elk jaar weer een feest. In '58 ben ik naar Groningen gegaan om in het ziekenhuis te werken en tegelijkertijd te studeren. Daar was ik niet zo'n ster in en het lesgeven aan gymnatiek vereniging K en V was veel interessanter.

  ULO, 1952

  vriendin Grietje Kort woonde vlakbij ons.

  vriendin Grietje Kort woonde vlakbij ons. Lekker makkelijk en Tinie Koens. Ik weet niet meer wie mijn favoriete leraar was. Ik denk meester de Vries omdat hij muzieklas gaf. Mijn vriendje was Wubbe Wilts. Daar zat ik mee in de eerste klas. Veel weet ik er niet meer van. misschien is er iemand die me nog wat kan vertellen over die tijd.

  Hervormde school, 1946

  ?