Gina Klaver

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gina Klaver en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gina Klaver heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was wat ouder dan de rest van de klas, omdat ik al een andere opleiding had gedaan.

  Ik was wat ouder dan de rest van de klas, omdat ik al een andere opleiding had gedaan. En dat vond ik soms best moeilijk. Toch wel veel lol gehad.

  Bonifatius MAVO / MULO, 1974

  Ik heb een fijne tijd op deze school gehad.

  Ik heb een fijne tijd op deze school gehad. Leuke vriendinnen, met Paulien Lamers heb ik nog steeds contact. Eerst 3jaar huishoudschool en daarna 2jaar kv/jv. Als ik nu aan onze kleding aan het strijken ben, moet ik nog vaak aan die lessen denken. Steeds opnieuw, al zat er maar een klein vouwtje in. Ik heb nog steeds de neiging om zo precies te strijken. Maar ze hadden gelijk, het scheelt enorm veel kastruimte. Ha,ha,ha. En dan met kooklessen pudding maken die ik absoluut niet lustte. Menig keer belandde er een plastic zakje met dat goetje in mijn schooltas. Fijne herinneringen.

  R.K. Nijverheidsschool Voor..., 1969

  Wat ik me nog goed kan herinneren zijn mijn schoolvriendinnen, t.

  Wat ik me nog goed kan herinneren zijn mijn schoolvriendinnen, t.w. Joke Willemsen, Agnes Schuurman , Peggy Schultz. We hebben bij juffr. Remmers in de klas gezeten en bij mr. v. Zuthem. Die kon de kinderen aardig in de wang knijpen, maar bij mij heeft hij eens spijt gehad. Ik ben nu gehuwd en we hebben 3kinderen, zn. 29, docht 26 en zn. 21jr. We hebben geruime tijd in 's-Heerenberg gewoond, maar 2 jaar terug zijn we naar Doetinchem verhuisd. Dochter woont nog in 's-Heerenberg en jongste woon met zijn meisje in Zeist. Ik ben nu 53jr. en heb het punt bereikt om vooral te genieten, samen met mijn man.

  Creutzbergschool, 1962

  ?