Ontdek PLUS

Gilda Oostinga

Kent 0 personen

SINGLE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gilda Oostinga en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gilda Oostinga heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Stan Gevers (rechts op de foto).

  Stan Gevers (rechts op de foto)

  Maria, 1961

  Leuke tijd gehad op de Brugsmaschool, leuke klasgenoten en leuke leerkrachten.

  Leuke tijd gehad op de Brugsmaschool, leuke klasgenoten en leuke leerkrachten. Ik zat in de klas met o.a. Meindert Jonkman, Nicolette v.d Wal, Anneke Luurtsema, Bé Albronda, Marian Nieveen, Jan Niemeyer, Alex, Gretha Hofman alberdina en nog een paar. Les gehad van juf Leeuwerke, meneer Doornbos, juf van Ingen en meneer Pals (het hoofd)

  Brugsmaschool, 1961

  Juf Leeuwerke met haar Gopie uit Delfzijl verhalen Juf van Ingen die handwerkles gaf, en tegelijkertijd ging voorlezen met een loszittend gebit.

  Juf Leeuwerke met haar Gopie uit Delfzijl verhalen Juf van Ingen die handwerkles gaf, en tegelijkertijd ging voorlezen met een loszittend gebit. Zij heeft mij in de zesde klas ook wel eens thuisgebracht in haar Eend toen ik herstellende was van een ontsteking; nog bedankt! Meneer Doornkamp met zijn eeuwige pijp en zijn: uithangborden in! als hij vond dat de kinderen te vaak/te veel hun hand opstaken.

  Brugsmaschool, 1961