Ini breems-dijs

Kent 3 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ini breems-dijs en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Ini breems-dijs heeft 3 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik heb maar drie jaar op de Emmaschool gezeten.

  Ik heb maar drie jaar op de Emmaschool gezeten. In de eerste klas bij juffrouw Roosenboom. De tweede klas bij juffrouw Schuurman en in de derde klas bij juffrouw Engels. Ik zat in de klas met Hans Wilhelmus,Arne Piek,Joop Breems (waar ik dus nu 43 jaar mee ben getrouwd)Siertje de Vries en nog veel meer. We gingen eer keer op schoolreisje met de bus en ik was allen maar ziek,wagenziek.Ik weet niet meer waar naar toe maar ken nog wel de tekst van het liedje wat we zongen. Het begon met: Als we Woensdag door de straten trekken,zullen de mensen hun halsen uitrekken.En waarom en daarom en waarom en daarom, alleen om dat flinke stel van de Emmaschool te zien)linksom rechtsom nu voorwaarts,linksom rechtsom nu voorwaarts.Vlug gaan de wielen van de sterkstalen ros.De kinderen van de Emmaschool die trekken er op los. Hojo hojo hojo hojo hojo e hahaha jo e hahaha en jo e hahahah.(bis)De kinderen van de Emmaschool die trekken er op los. Dat zongen we in de bus. Helaas heb ik geen enkele foto uit die tijd. Ook twee van mijn broers zaten op deze school. Piet en Sam Dijs

  2009, Ini breems-dijs

  schoolkamp in de bunkers van het schuitegat,met een echt clublied gemaakt door Ge Spruyt.

  schoolkamp in de bunkers van het schuitegat,met een echt clublied gemaakt door Ge Spruyt.Ik heb het haar laatst nog voorgezongen,want zij was het ***********n in de vijfde klas hier op school gekomen.Het was een hele nieuwe school,in de vierde klas zat ik op de Bavinckschool en de eerste drie klassen op de Emmaschool.Ik heb alleen bij de heer Blom in de klas gezeten,m'n vriendinnen waren Mieke Versleyen en Ge Spruyt met beiden ben ik nog steeds bevriend.

  2004, Ini breems-dijs
  ?