Gertjan Portengen

Kent 15 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gertjan Portengen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Gertjan Portengen heeft 4 klassenfoto's en kent 15 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  juf was tante map van krimpen, dacht ik.

  juf was tante map van krimpen, dacht ik.

  2014, Gertjan Portengen

  Vooral veel studeren.

  Vooral veel studeren. Tot en met propjes in teamverband met Joop van der Schaaf en Tom Reuvekamp. Het doctoraal toegespitst op marketing en kennis MKB. Van het begin herinner ik me het provisorium, voordat het hoofdgebouw klaar was. Professoren vooral Wytzes (mijn 1e tentamen een 4!), Knol en Renooij(een devaluatie wordt altijd eerst ontkent), van Muiswinkel (trots dat ik college van hem heb mogen volgen)en van der Wilde(die mij enthousiast maakte voor MKB, waar ik bij Amro en ING op door ging)

  2007, Gertjan Portengen

  Leukste tijd was de examentijd.

  Leukste tijd was de examentijd. Goed contact met medeleerlingen en leraren. Ik herinner me nog hoe dhr.Visserman op zijn driewieler het schoolplein opkwam om ons een hart onder de riem te steken. Dhr.Machiels, onze klassenleraar, was in spraakgebruik een bullebak, maar een man met een gouden hart. Ik was op de middelbare school nog steeds dat verlegen jongetje, dat vooral hard studeerde. Ik had niks met wis/en natuurkunde en ben daarom in de derde blijven zitten. Daarna hbsA en dat ging beter.

  2007, Gertjan Portengen
  ?