Gert Timmerman jr

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gert Timmerman jr en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gert Timmerman jr heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb leuke herinneringen aan de schooltijd! Heb op de Boekelerschool gezeten tot in de derde klas (Bij juffrouw lensen) Altijd moet ik nog terugdenken aan de oude sponsen die in het natte bakje lagen, naast het schoolbord en hoe er in de grote handen

  Ik heb leuke herinneringen aan de schooltijd! Heb op de Boekelerschool gezeten tot in de derde klas (Bij juffrouw lensen) Altijd moet ik nog terugdenken aan de oude sponsen die in het natte bakje lagen, naast het schoolbord en hoe er in de grote handen van meester de Boer en meester Coenraads werd geklapt als de lessen weer begonnen, na het speelkwartier! Heb zeer warme herinneringen aan juffrouw Rietman. Daar was geloof ik iedereen wel gek mee. Ben best wel eens benieuwd hoe het met de rest is....

  boekelerschool, 1971

  Ik vergeet natuurlijk nooit meneer Frijling, die altijd met muziek bezig was en zo mooi kon vertellen, terwijl het licht uit ging en petroleumlampjes aandeed.

  Ik vergeet natuurlijk nooit meneer Frijling, die altijd met muziek bezig was en zo mooi kon vertellen, terwijl het licht uit ging en petroleumlampjes aandeed. Natuurlijk was daar ook meneer Snel, was best wel gezellig op school.

  prinses beatrixschool, 1974

  ?