GERT SCHOMAKER

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van GERT SCHOMAKER en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  GERT SCHOMAKER heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

  Heb alleen in de brugklas 1G g...

  Heb alleen in de brugklas 1G gezeten op deze school (dependance van Dr D. Boschschool).

  2004, GERT SCHOMAKER

  Heb hier voor mijn bedrijf de ...

  Heb hier voor mijn bedrijf de NAM de cursus Meet & Regeltechniek deel 1 en 2 gedaan, een 2 dags cursus per week en 2 avonden praktijkles, 4 jaar lang. De leraar die deze cursusgaf was de Boer. Omdat op deze school ook een koks opleiding werdt gegeven hebben we diverse keren een 5 gangen maaltijd kunnen nuttigen voor een paar gulden. De praktijk werdt gegeven door Hooyinga was toendertijd hoofd van VONK in Hoogezand.Leerlingen die ik mij kan herinneren zijn Piet Boven en Gerrie Strabbink (zijn nog steeds collega's van mij bij de NAM) en Daantje van de AKZO Delfzijl. De consulent van de BEMETEL kan ik mij ook nog goed herinneren dat was de hr. Meyermans, later werdt dit Verhoeven.

  2003, GERT SCHOMAKER

  Heb weinig herineringen hieraa...

  Heb weinig herineringen hieraan maar ik vondt wel dat we een lieve juf hadden, haar naam weet ik niet meer maar als ik naar de rest van de leerlingen kijk en wat deze zeggen moet het haast juf Tuin zijn geweest.

  2003, GERT SCHOMAKER
  ?