Gert Ros

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gert Ros en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 12

  Gert Ros heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Kleine klasjes. Telkens waren ...

  Kleine klasjes. Telkens waren er twee klassen (1/2, 3/4, 5/6)in 1 lokaal bij 1 juf of meester. Namen die ik mij nog herinner: Dennis van Maaren, Belinda Gerritsen, Sandra Wiersma, Annemarie Baak, Sylvia Lagas (zus van John Lagas? ook op deze site/school), Petra Teeken en Anja van der Zwan. Juf Westendorp, Meester Van Beek en Juf Terborg (die woonde in Amsterdam in de flat "Kruitberg" in Amsterdam (waar in 1993 het vliegtuig op stortte).

  2004, Gert Ros

  Veel opgetrokken met klasmaatj...

  Veel opgetrokken met klasmaatje Richard Simonis. Andere namen die zijn blijven hangen: Erik van Dorp (kreeg nog eens een elektrische schok tijdens de les?), Remy Ris (Ris en Ros - we werden nogal eens door elkaar gehaald). Hard werken om het eindexamen te halen. In de kantine koffie leren drinken (en nu bijna aan verslaafd). Broodjes bapao halen -met de rode stip- bij de toko aan de overkant. Poosje verkering gehad met Irma van de WTB opleiding. De verplichte transparante tekenhaak die gekocht moest worden (idioot groot ding) heb ik nog. Iemand interesse in overname? ;-)

  2004, Gert Ros

  Concierge Koesveld uit Duindor...

  Concierge Koesveld uit Duindorp was een aardige vent. Meneer Koens was ook wel aardig.

  2002, Gert Ros
  ?