Gert Mijnders

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gert Mijnders en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Gert Mijnders heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  De mooiste herinneringen die ik aan de LDS (zo heete deze school in die tijd) heb was de dependance op de splinterlaan en de beruchte schoolfeesten.

  De mooiste herinneringen die ik aan de LDS (zo heete deze school in die tijd) heb was de dependance op de splinterlaan en de beruchte schoolfeesten. Mijn prioriteit was op dat moment het feesten en niet leren vandaar dat ik maar een paar jaar op deze school heb gezeten. Rober van Steenbergen (rooie Robbert) was in die periode een goede vriend van mij.

  2003, Gert Mijnders

  Ik heb aan deze school leuke herinneringen omdat we een leuke klas hadden, een aantal namen die ik me nog weet te herinneren zijn: Hans en Pieter van Leeuwen, Marieke Deerenberg, Stevan Vervaat, Michelle de Raaf, Margreet ??,.

  Ik heb aan deze school leuke herinneringen omdat we een leuke klas hadden, een aantal namen die ik me nog weet te herinneren zijn: Hans en Pieter van Leeuwen, Marieke Deerenberg, Stevan Vervaat, Michelle de Raaf, Margreet ??,

  2003, Gert Mijnders
  ?