Gert Kuster

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gert Kuster en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Gert Kuster heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Opleiding KVJV dat leek me wel wat.

  Opleiding KVJV dat leek me wel wat. Ik kwam op de introductiedag en wow ik alleen met 25 dames. Ik wist me geen houding te geven en ging dus maar achterin de klas zitten met een sjekkie in mn mond, beetje stoer doen maar in werkelijkheid voelde ik me erg klein. Ik heb er maar een jaar op gezeten en 2 maanden als enige jongen in mijn klas. Koken, borduren en kinderliedjes zingen ik heb een geweldig jaar gehad veel gelachen en koffie gedronken in het koffiehuis. Helma, Miriam, Monique, Karin en Herma en nog veel meer van die aardige meiden die me geweldig hebben opgevangen.

  Prinses Irene, Vak- en Huis..., 1978

  Zandbak met een Hek geheel eromheen Klaslokalen met ouderwetse kolenkachels in een nis met een metalen afsluiting.

  Zandbak met een Hek geheel eromheen Klaslokalen met ouderwetse kolenkachels in een nis met een metalen afsluiting. Door de ramen in de Nis zag ik mijn moeder zwaaien de allereerste dag, ik heb toen heel even gehuild dat ze me alleen liet staan. Verder herinner ik me helaas erg weinig uit die tijd. Kerstfeest bij het Leger des Heils een show waarin ik met een wit pakje en een kaars in mn hand aan mee deed.

  Prot. Chr. Kleuterschool - ..., 1963

  Voetballen op het Museumplein.

  Voetballen op het Museumplein

  Instituut Schreuder lager o..., 1965

  ?