Gert Koutstaal

Kent 0 personen

MARRIED , 5 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gert Koutstaal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Gert Koutstaal heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Post HBO opleiding bedrijfskun...

  Post HBO opleiding bedrijfskunde

  2007, Gert Koutstaal

  Wij waren de eersten die Bouwk...

  Wij waren de eersten die Bouwkunde en ICT als examenvak hadden. Helaas bleek dat het ministerie niet meteen overstag ging en dat dat nog een jaartje op zich liet wachten. Werden de cijfers voor ICT maar meegeteld bij het examenvak tekenen wat hiervoor in de plaats op de vakkenlijst verscheen. Haalde ik daar tenminste nog een voldoende voor. Tekenen was echt het vak van Rohaan. Ik kan mij nog wel herrineren dat ik op het houten tekenbord van mijn opa! tot 's nachts 5 uur heb staan tekenen en vervolgens een luizige "6" scoorde. Nou was dat tekenbord niet helemaal haaks meer, vandaar. Ja dat krijg je als je vader ook leraar is en dus bezuinigt op de leermiddelen van eigen kinderen. Bekend verschijnsel toch?

  2003, Gert Koutstaal

  Zeeders, Van der Stolk, Juffro...

  Zeeders, Van der Stolk, Juffrouw van den Berg, Mevr. De Munck, Bas van Leeuwen (hitler voor duits), mr orde tucht en dicipline voor gym (sterke verhalen van de boksleraar met werpbijl) Van der Wulp, Evertsen de meest strenge adjunct die je kunt bedenken waar iedereen voor sidderde, Mr Hartog de fijne directeur, die Evertsen later opvolgde. Zat in de klas met Anne-Joukje Maasland, haar neef Gijsbert Maasland, Bram Theunissen, Dirk?, Corrine de Groot, Dita Hansum, Andy Bijkerk, en vele anderen. Leuke tijd gehad en leren roken (meetings bij de bergjes en naast de gymzaal), waar ik helaas nog steeds niet vanaf ben.

  2003, Gert Koutstaal
  ?