Gert Ketel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gert Ketel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Gert Ketel heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Heerlijk ouderwetse goede school.

  Heerlijk ouderwetse goede school. De basis voor alle opleidingen die ik later heb gevolgd. Vooral meester Huernink was een man met een roeping en kon je echt nieuwsgierig naar kennis maken.

  2011, Gert Ketel

  Gert Ketel Werktuigbouwkunde.

  Gert Ketel Werktuigbouwkunde. Mooiste herinneringen aan de leerlingenraad en alle acties die we georganiserd hebben. Met de niet aflatende steun van "ons aller" hr. Erkelens. Het in het schandblok staan en rotte eieren om je hoofd heen krijgen was ook wel tof. Sinterklaasfeest ik op de motor van Chris Dijkhuizen en Erkelens achterop zo vanuit de praktijkruimte de kantine in gereden super! Een groet aan allen die dit lezen ******************

  2004, Gert Ketel

  Verliefd geworden op school en we zijn nog steeds samen.

  Verliefd geworden op school en we zijn nog steeds samen. Al meer dan 25 jaar getrouwd. Gert werkt al zo'n 30 jaar in de energie branche indiverse functies. Tegenwoordig hebben we een branche opleidingsorganisatie voor de gehele energie sector zie ******************** of *********** Ik ben docent ha,ha wie had dat gedacht maar met boeven vang je boeven toch? Ik ben sinds 1971 ( Mavo reis naar London ) verliefd, verloofd en getrouwd met Joke Schaapman ook Vissermavo. We hebben een getrouwde dochter van 26 en een studerende zoon van 23. We wonen heerlijk in Beekbergen en genieten van het rijke leven.

  2004, Gert Ketel
  ?