Ontdek PLUS

Gert-Jan Faber

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gert-Jan Faber en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gert-Jan Faber heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke tijd ! Heel appart zo hecht als de gemeenschap in Duitsland was, er werd heel veel gezamelijk gedaan .

  Leuke tijd ! Heel appart zo hecht als de gemeenschap in Duitsland was, er werd heel veel gezamelijk gedaan ... terug in Nederland was dat een gemis .... ik wilde graag terug !! Apparte ervaring was ook een jaar bij mijn moeder in de klas zitten .. ja want zij was daar onderwijzeres .. was niet altijd even lief, ook niet bij haar in de klas, kreeg dan overdag van juf en 'savonds van pa op mijn do.... Nu lachen we er (gelukkig) om!! Soms vang ik nog wel eens een stukje historie op ... maar kan het mijzelf niet herinneren. Nog steeds in contact met: Guus en Truus Dalenberg (vrienden van mijn ouders)

  Prinses Christina School, 1972

  wat is dat een tijd terug .

  wat is dat een tijd terug ... vorige eeuw ... zie verder "Rijksscholengemeenschap Amersfoort" [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Berlijn was wel het mooiste ... Hotel Pension Haus Konstanz ... bijna werden we per trein terug gestuurd ... maar daar bleek niet genoeg geld voor te zijn :-). Leuk was ook het benzine station dat 24 uur per dag open was en direct om de hoek zat!!! Het moet zijn geweest in '83 of '84 ... (Voor) Namen uit die RSG periode ... Gerard de Groot, Michel Wijsman, Joeri Vraets, Lisette en Miranda ?, Myra Hermans, Tjerk, Fred van Hal, Rene, Joost, Iris, Martin, Rene van Mil .... en ik weet het zeker ... er waren er meer! Minder plezante herinnering: Serto (Duits), Schuddeboom (Aardrijkskunde) .... Verder staat mij die periode bij als de langste in mijn leven ...ondanks dat we een hoop plezier hadden... met soms verassende gevolgen (proefje Natuurkunde, glazen buis ... boem!)

  RSG Thorbecke (voorheen Rij..., 1978

  HTS Bedrijfskunde / Werktuigbouw .

  HTS Bedrijfskunde / Werktuigbouw ... top tijd ... Liefde voor de ICT is sinds dien gebleven en verdien er tegenwoordig mijn boterham mee.

  Hogeschool Enschede, 1986