Gert deGroot

Kent 0 personen

RELATION , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gert deGroot en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Gert deGroot heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Op kamp in de 6de klas naar Appelscha.

  Op kamp in de 6de klas naar Appelscha. s'Nachts naar de dames, helaas staken de leraren en moeders die mee waren hier een stokje voor. Damsterdag op de wagen zitten als Mexicaan. Knikkeren op het schoolplein. Gym op het Hipposterrein van Meester Haan. Bekenden : Jaap Bosscher(japie) : Janet Romp : Krista Nooteboom : Petra Stol : Martin Pik : Robert Vries : Albert Hummel : Bert Padhuis : Henriette Schooltens : Frea Kugel : Thomas Balinge : Meester Reinigert : Daniëlle Weber : Gerard :

  2003, Gert deGroot

  Welke leraren ik kan opgraven uit mijn geheugen zijn :Slavenburg(m;aard:mevr:engels):van der Slikke(ned):Nuiver(Bio):Kieft(eco):Hillemans(schei):Palsma(nat)(9,5):Toxopeus(aard):Huizinga(duits) deGroot(frans) Verder weet ik mij nog te herinneren dat ik

  Welke leraren ik kan opgraven uit mijn geheugen zijn :Slavenburg(m;aard:mevr:engels):van der Slikke(ned):Nuiver(Bio):Kieft(eco):Hillemans(schei):Palsma(nat)(9,5):Toxopeus(aard):Huizinga(duits) deGroot(frans) Verder weet ik mij nog te herinneren dat ik vaak aan het tafeltennisen was met MAX(kwam alleen voor NED) Panneman:vanderSlikke:quote:haal die smile van je gezicht. Ouderavond:mijn moeder dacht dat Hillemans een leerling was?????hehe. Palsma: mister 9,5(vingers)proeven gingen vaak de mist in. En in de 4de naar de Ardennen met sergant Kieft voorop. Ik heb erg leuke herinneringen aan die tijd. Er waren natuurlijk ook minder leuke dingen, mijn bijmaan gertdegroot is een poot (Rene Gardenier was altijd de boosdoener, nu zelf een homofiel in hart en nieren). Later nog wel contact met Rene, aardige vent geworden, hehe.

  2003, Gert deGroot
  ?