Gerrit van Doorn

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerrit van Doorn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Gerrit van Doorn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Een jaartje 'post' Ik wilde een certificaatje voor Oracle en Java.

  Een jaartje 'post' Ik wilde een certificaatje voor Oracle en Java. Ik had al een baan en kon het nog combineren ook. Echt een pretje was het niet want je moest echt wat doen en leren enzo. Niet echt mijn favo's. Was wel een hele hechte klas waarin ieder elkaar er doorheen probeerde te trekken. Ben heel erg benieuwd wie het heeft afgerond. En Stefan, Alles goe' doar?

  2004, Gerrit van Doorn

  Ideale opleiding hadden we daar.

  Ideale opleiding hadden we daar. Vooral het mogen compenseren van cijfers (Autocad tegen Regeltechniek). Dat was zwaar hulde. Behalve Alberda. Wat een #. Zelfs Einstein had die man niet kunnen volgen. Ben benieuwd of die nogsteeds op die school zit daar.

  2004, Gerrit van Doorn

  euhhh, favoriete herinneringen? Was niet echt veel.

  euhhh, favoriete herinneringen? Was niet echt veel. Wel gelachen daar om leraren enzo. Ik heb nooit begrepen hoe ze zo'n circus bij elkaar hebben kunnen krijgen (en houden). Heb wel zwaar respect voor 'kleine' van Rossum. Krijg nog een krat bier van 'm dus als u dit leest...

  2004, Gerrit van Doorn
  ?