Gerrit Timmerman

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerrit Timmerman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gerrit Timmerman heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat op de depandance van de VGLO in het gebouw van de Jan Ligthartschool.

  Ik zat op de depandance van de VGLO in het gebouw van de Jan Ligthartschool. Leraren van de 3 klassen waren oa Juffr.Ottenlander Hoste en Jan(Bolle) Groet. Er is weinig blijven hangen. Leerlingen o.a. Jaap Knip, Willem Pijper, Kees vd Giessen, Hildo Meyer, Hermien van Dalen

  Kohnstamm V.G.L.O. (openbar..., 1957

  Wel een leuke maar ook heftige tijd.

  Wel een leuke maar ook heftige tijd. Het begin van de 60 er jaren. Leraren oa Joep(wie kent hem niet) Kloos( de molen)Grimeijer Offeringa Bram Koopman Opwyrda RL Smit en niet te vergeten de onvolprezen Frits Vels(story-teller)Nater Piet Smit en de tekenleraar Lub. Een enkele Klasgenoot kom ik nog wel eens tegen o.a. Fred Vis, Adrie Huisman, Henk de Haan en soms Jaap van Exter. Op de foto's van Jan Molenaar(ook in mijn bezit 1e en 2 e klas) herken ik praktisch iedereen nog, oa Pim Otten Els van Rossum Joop Potgieter, Rob Bras. Zelf sta ik 2x geheel rechts.(Dit zijn de ontbrekende namen)

  Handelsdagschool / gemeente..., 1958

  Er was nog zo weinig gebouwd.

  Er was nog zo weinig gebouwd. Je keek van de kleuterschool naar de Vondelschool en de van de Leeuwschool. Juffrouw de Boer en juffrouw Visser had ik in die tijd als leerkracht.

  Elise van Calcar kleuterschool, 1950

  ?