Gerrit Heine

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerrit Heine en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Gerrit Heine heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herinner mij nog heel goed de leerkrachten Visser (dikke en dunne), Jongsma hoe ik ook mijn best doe de man uit mijn geheugen te wissen, Van Beek, Augustijn en dhr Brummelman.

  Ik herinner mij nog heel goed de leerkrachten Visser (dikke en dunne), Jongsma hoe ik ook mijn best doe de man uit mijn geheugen te wissen, Van Beek, Augustijn en dhr Brummelman. Fijne tijd gehad en veel (on)gein uitgehaald.

  Chr. School voor (M)ULO, 1965

  Van de leerkrachten herinner ik mij alleen het hoofd, dhr Van der Weij die wij allemaal "weitje"noemde.

  Van de leerkrachten herinner ik mij alleen het hoofd, dhr Van der Weij die wij allemaal "weitje"noemde. Hij kon zo opgaan in zijn bijbelverhalen dat hij de aanwijsstok keihard op de grond smeet in de heilige overtuiging dat het een slang zou worden. Fantastisch! Van mijn klasgenoten herinner ik mij een heel stel vrienden die, net als ik, allemaal op de korfbalvereniging VES zaten. Aat van der Harst, Martin Kroon, Cees Laban.

  Bilderdijkschool II (MULO), 1959

  Ik herinner mij nog heel goed de leerkrachten Visser ("dikke Visser" voor wiskunde en "dunne Visser"voor boekhouden.

  Ik herinner mij nog heel goed de leerkrachten Visser ("dikke Visser" voor wiskunde en "dunne Visser"voor boekhouden. De heer Brummelman voor nederlands, een prachtvent vol humor. Mevrouw Coleyn voor engels en tenslotte ene heer Jongsma waarover ik het liever niet meer wil hebben. Van mijn klasgenoten ben ik de meeste namen kwijt. Ben benieuwd of iemand aansluiting heeft bij de namen hierboven

  Busken Huetschool, 1965

  ?