gerrie goelema

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van gerrie goelema en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  gerrie goelema heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  En ja, we beginnen weer bij het begin.

  En ja, we beginnen weer bij het begin. Sta hier nu voor de klas. Begin aan mijn derde jaar groep 6. Woon ruim twee jaar samen in Bovenkarpel met Bob. We hebben een hond,Banjer. Verder niet veel bijzonders te vertellen...

  2005, gerrie goelema

  eerste jaar, muriel.

  eerste jaar, muriel. esther, ceriel, vincent, lekker met zn allen eten op mijn kamer, muzisch thema, een toffe tijd hier op school! Met Melvin een heel groot biertje achterover tikken haha, was jij even de klos! Lekker stappen met heel de klas, terrasje pakken. Werken in de bios, leuk werk, beetje jammer van zo'n baas...Ja, dit waren nou echt super leuk gezellig alles wat het maar kan zijn jaren! Om maar niet te spreken over onze bezoekjes aan de pizzeria... De eerste 2 jaren waren erg leuk, met een leuke klas door naar het tweede jaar, alleen vielen we daar al uit elkaar omdat veer, leonoe en meryem ons gingen verlaten voor de versnelling. Toen heb ik in het derde jaar ook vaarwel gezegd en ben met het derde jaar duaal gaan werken. Dit maakte dat ik de pabo in dit jaar af kon maken en zat er voor mij geen vierde jaar meer in. Erg lekker hoor om te werken, dat was een groot voordeel, maar wat heb ik die meiden gemist, en wat heb ik dat leuke studenten leventje gemist. Zoveel lol...maar oke, ik heb er ook wel veel leuks voor terug gekregen...Maar als ik het allebei had kunnen houden, was het wel echt heel leuk geweest!

  2005, gerrie goelema

  Hmmm, favoriete herinneringen.

  Hmmm, favoriete herinneringen. Leuke klas, Melissa en Lara zijn de enigen die ik nog van naam weet geloof ik. Dit heeft ook maar een half jaartje geduurd. Dit was duidelijk niet mijn opleiding. Iets te sociaal naar mijn idee. Een dag een dipje en dan had je meteen een zwaar psychisch probleem, nee bedankt.

  2005, gerrie goelema
  ?