Gerrie Dieteren

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerrie Dieteren en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Gerrie Dieteren heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Lekker betonkano;s bouwen en s...

  Lekker betonkano;s bouwen en studiereizen organiseren. Zingen bij Krashna was ook heel gezellig.

  2004, Gerrie Dieteren

  Leuke tijd bij de Wuilese, het...

  Leuke tijd bij de Wuilese, het was de enige plek waar Peter Hilkens (frans) me misschien nog iets heeft geleerd. Maar Walraven was toch altijd net wat relaxter ook bij de Wuilese. Later de zoon van Walraven op de HTS in Heerlen in de klas gehad. Altijd fietsen van Urmond naar Sittard langs de Urmonderbaan. Inde winter was het soms glijden over hele stukken maar we kwamen er bijna altijd goed aan. Dan je fiets parkeren in de fietsenkelder waar je uit moest kijken voor je hoofd. Hoeveel builen zijn er daar niet opgelopen door scholieren die dachten stoer te doen en dan tegen de lage balk te fietsen. Van de leraren herinner ik me Huub Fincken die je ijsjes liet halen als het warm was of een pakje shag. Verder pistolen paultje Kalkhoven.

  2004, Gerrie Dieteren

  Met je klasgenoten vanuit Nieu...

  Met je klasgenoten vanuit Nieuw-Urmond over de brug naar de school onderaan Pietje Berg. Daarna nog even spelen op de speelplaats met achter in de hoek de "bruidstaart" waar je je achter kon verstoppen.

  2004, Gerrie Dieteren
  ?