Gerrie deVries

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerrie deVries en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Gerrie deVries heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Leeraren waren Dhr.

  Leeraren waren Dhr.Keijzer (smeden) Dhr.de Ouden (bankwerken) namen van klasgenoten weet ik niet zo veel meer,oa. Naamgenoot en Hielkema.Niet in het bezit van foto. Woonde toen aan de Hembrug en bleef tussen de midag over,na het eten naar de Bijenkorf op de Dam.

  2009, Gerrie deVries

  Ik zat op deze school in de 5e en 6e klas bij meester v.

  Ik zat op deze school in de 5e en 6e klas bij meester v.Zon. Ik zat in de zesde klas naast Piet de Vries. Van af deze school naar de LTS en daarna naar de MTS, 7 jaar bij een bedrijf in de koeltechniek gewerkt en daarna 30 jaar een zelstandig bedrijf gerund.Door brand niet meer in het bezit van foto,s, en zie met belangstelling foto,s op schoolbanken tegemoet. Ger de Vries

  2008, Gerrie deVries

  Van diverse les ontvangen b.

  Van diverse les ontvangen b.v. meersters Bierman en Glas, juf Metz - Hoek - de Jong. In de klas gezetten met: Sita Voet, Hansje Oorthuijs,Hilde Boogers,Tinie de Graaf,Betty van Gelderen,Ronnie Silberman,Liesje Gout,Beppie Diepgrond,Hennie Kruishaar,Rob Hoekstra,Rudie Westerveld,Gonny de Graaf,Bob Fooke,Tineke Groenesteijn,Jan Dekker,Annie van Rooij,Leentje Verkaik,Huug Voskuil,Rob Hoekstra,Hans Vega,Sienie Haga,Toko Edens,Willie Loopeker,Jan Vink,Addie de Rijcke,Rob van Beek,Jopie HaverkampJan Meulenberg,Yvonne kroes,en Karrie Nord.. Ik ben door omstandigheden niet meer in het bezit van foto,s.Hoofd school Dhr. Boon?.Met Hans Bierman nog op het waterloplein een gramafoon gehaald met was rollen.

  2005, Gerrie deVries
  ?