gerrie deglint

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van gerrie deglint en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  gerrie deglint heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  hier herinner ik me ook nog wel veel van omdat ik een late leerling was en vooral aan de basisschool toe was.

  hier herinner ik me ook nog wel veel van omdat ik een late leerling was en vooral aan de basisschool toe was. juffrouw mulder en mevrouw dijkhuizen. nog een hele lieve juf , kan even niet op haar naam komen. ik mocht alleen niet met auto's spelen,wel met poppen en dat wilde ik niet dus kreeg ik straf. kruisjes maken, zou nu ondenkbaar zijn. eigenlijk heel apart, ik ging niet graag naar de kleuterschool.

  Prinses Amalia kleuterschool, 1956

  het was best een leuke tijd, kan me nog veel herinneren.

  het was best een leuke tijd, kan me nog veel herinneren. bea van der horst, margreet jansen waren vriendinnen. klaas matthijsen is me bij gebleven. we deden eens een toneelstukje bij hem thuis. ik was (uiteindelijk) de bel van de telefoon. echt waar. mijn vriendin was elly kruimer. en mijn vriendje was jan van de meeberg. ik speelde met hem op de boerderij in baarn. maar vooral vond ik jantje leuk omdat hij zo mooi kon zingen. het was gewoon een heel leuk jongetje. mijn favorite leraar was meneer brusse en meneer slagter, maar ook waardenburg.

  Koningin Wilhelmina, 1956

  ?