Gerjo Weetink

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerjo Weetink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Gerjo Weetink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Naast juffouw van Maanen Klas 1), herrinner ik mij nog meester Hollak (klas 3), de beide broers Maree en uiteaard "zure haring"Hering.

  Naast juffouw van Maanen Klas 1), herrinner ik mij nog meester Hollak (klas 3), de beide broers Maree en uiteaard "zure haring"Hering. Wat ik mij ook nog herrinner is de schooltandarts. Deze had zijn werkterrein naast de klas van Hollak. En elke dag nuchter naar de kerk om daarna op school te ontbijten met een in krant gewikkelde flesje thee erbij.

  2004, Gerjo Weetink

  Op deze school heb ik een leuke tijd gehad waarbij de balans studie/plezier absoluut niet in evenwicht was.

  Op deze school heb ik een leuke tijd gehad waarbij de balans studie/plezier absoluut niet in evenwicht was. Bij mij was de studie bijzaak. Plezier (muziek tw. Beatband Makin') en op ontdekkingstocht (waar lagen de grenzen?) hielden mij flink bezig. Heb veel tijd "buiten de klas op de gang" door gebracht. Heeft mij zeker voor een deel gevormd. Ben al 33 jaar getrouwd met Ria, vader van drie prachtige dochters en woonachtig in Arnhem.

  2004, Gerjo Weetink
  ?