Gerdien Plomp

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerdien Plomp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gerdien Plomp heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  helpende 1 jaar, spw BBL 1 jaar en voedingsassistente gedaan op deze school daarna naar woerden gegaan.

  helpende 1 jaar, spw BBL 1 jaar en voedingsassistente gedaan op deze school daarna naar woerden gegaan. fijne tijd gehad. Nely Kooyman was mijn favoriete lerares! dit was ook bij voedingsassistente mijn mentrix geloof ik. topvrouw!! ben haar nooit meer vergeten. t vinden van de klassen was altijd wel heel lastig.

  Crabeth College (MBO), 1997

  ik was aan t begin heel gewoon kwa kledingstijl.

  ik was aan t begin heel gewoon kwa kledingstijl. later neigend naar t "gabber" en daarna al snel een skater/alternatief. ik skate ook, luisterde naar hardrock en punk en ging naar K77. ook drumde ik vanaf de 2e klas(geloof ik) ik ging ook veel om met de "alternatievelingen" op school. ik was een flinke puber; was niet brutaal en spijbelen deed ik ook niet maar leren vond ik niet belangrijk en deed ik dus ook niet veel moeite voor. ook hier was ik altijd 1 van de kleinste in de klas/school. was wel een spontane vrolijke meid uiteraard wel zoafentoe met de puberale dipjes tussendoor.

  st. Jozef, 1993

  mijn basisschooltijd.

  mijn basisschooltijd. dat was een fijne tijd. ik had veel vriendjes en vriendinnetjes toch werd ik vanaf groep 6 tot groep 8 nog wel eens gepest. gelukkig heb ik me hier weinig van aangetrokken. ik was altijd 1 van de kleinsten in de klas en leren ging niet van n lije dakje. spelen vond ik heerlijk! ik ben dan ook in groep 2 een jaar langer gebleven. ik was een heel sociaal meisje. ik had ook al "vriendjes" hehe. Jelle Quack vooral in de lagere klassen en willem-jan vonk vanaf groep 5. bart en peter bouter waren mijn maatjes en soort broertjes voor me.

  De Brug School met de Bijbel, 1985

  ?