Bekijk het volledige profiel van Gerdien Dutrieux en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 2

Gerdien Dutrieux heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Leuke herinneringen aan. We ha...

Leuke herinneringen aan. We hadden maar een paar jongens in de klas waaronder Johan (die zijn eigen truien haakte) Wim en Henri. Henri prikte ik tijdens het praten altijd in zijn buik, dan zei hij het zelfde woord 3x achter elkaar. Met Willy (Keller) cappucino gedronken bij onze Nederlandse leraar en hij was ook degene die zei dat we alles mochten doen zolang we de les maar niet verstoorden. Dus de ene zat te breien en ik deed vooral zeeslag met mijn buurman.

2004, Gerdien Dutrieux

Onze schoolkrant " A kent skel...

Onze schoolkrant " A kent skele je". Leuk initiatief met een prachtige tekening voorop van..... (die jongen kon vreselijk goed strips tekenen) Ik spijbelen, Aldershof mijn moeder bellen en dan zag ik haar plotseling in het zwembad lopen, schrik! Blokhoofd en mevrouw Wilkens zijn echt bij gebleven. En het examenjaar met muziek van Fleetwood Mac, lange dagen in het zwembad en bij een klasgenoot in de kelder van zijn huis aan de nijlansdyk.

2004, Gerdien Dutrieux

Cees Stam, mijn favoriete lera...

Cees Stam, mijn favoriete leraar. Heb nog steeds contact met hem. Voor hem hebben we een kar gemaakt (van alle gemakken voorzien) om tijdens de examens rond te rijden. Ik heb meegedaan aan de musical die werd opgevoerd in de Harmonie. Dan hadden we nog een Wiskunde lerares die pukkels had en hier make-up opsmeerde (dus stippen kreeg) en een Engelse lerares die sputterde als ze praatte.

2004, Gerdien Dutrieux
?