Gerdie G.J.Sessink

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerdie G.J.Sessink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 16

  Gerdie G.J.Sessink heeft 16 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik vond het niet echt leuk op deze school juf velers hoofd van de school juf holtslag gaf naailes[dat vond ik nog wel leuk] we hadden ook nog een leraar die gaf les in Engels weet niet meer precies'' ik vond het een eng mannetje onder elkaar hadden w

  Ik vond het niet echt leuk op deze school juf velers hoofd van de school juf holtslag gaf naailes[dat vond ik nog wel leuk] we hadden ook nog een leraar die gaf les in Engels weet niet meer precies'' ik vond het een eng mannetje onder elkaar hadden we wel veel lol. zoals met Willy Augustijn-Truus Metternich.

  2008, Gerdie G.J.Sessink

  ik kan mij nog goed heel herinneren dat erin de sinterklaastijd,hand in hand lange rijen door elkaar op het schoolplein liepen en alle sinterklaas liedjes werden afgerateld.

  ik kan mij nog goed heel herinneren dat erin de sinterklaastijd,hand in hand lange rijen door elkaar op het schoolplein liepen en alle sinterklaas liedjes werden afgerateld. zuster daniéla was een lief mens ik zat bij haar in de vijfde klas. heb nog een goede herrinering aan haar.

  2008, Gerdie G.J.Sessink
  ?