Gerda Wieringa

Kent 0 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerda Wieringa en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Gerda Wieringa heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik heb het maar 1 jaar uitgehouden op deze school.

  Ik heb het maar 1 jaar uitgehouden op deze school.Om te beginnen vond ik het al een ramp om in een meidenklas te zitten(secretaresseklas), en dan kreeg je ook nog typles van een of andere ouwe juf, die wilde perse dat je op de maat van James Last kon typen !! Kan je het je voorstellen als je 16 bent! De leukste herinneringen heb ik niet zo zeer aan de school zelf, maar meer aan het Pothuys, waar ik samen met Petra (sinds die tijd en nu nog steeds mijn vriendin!)de broodjes kroket elke dag heerlijk liet smaken. Namen van leraren ben ik echt kwijt, alhoewel er wel een hele leuke was, namelijk Kok van tekenen. Verder haalde ik alleen maar onvoldoendes. Zal het aan de school gelegen hebben????? Toch heb ik nog wel wat positiefs aan de MEAO over gehouden: Ik leerde daar mijn man kennen; dus is het toch niet voor niks geweest, he?

  2004, Gerda Wieringa

  Vroeger noemden wij het "de Laan van Nieuw Guinea-school" Ik moest dan vanaf de J.

  Vroeger noemden wij het "de Laan van Nieuw Guinea-school" Ik moest dan vanaf de J.P. Coenstraat 2x per dag door de Kanaalstraat naar school lopen en ik vond dat toch een eind !!!. Ik geloof dat ik het eerste jaar bij een hele lieve juf zat: een zekere juffrouw Thijen. Daarna werd het mevrouw Ten Hoven of zoiets? Later kwam ik bij meester Jansen terecht in de zgn "stamgroep" (klas 4-5-6-)en mijn klasgenoten waren o.a. Nansje van Rhenen (vriendinnetje) Hans Jelier, Charles van Tergouw (?)Teun Brand, Annelies Miedema, Han Jenker. Het vreselijkste van die school vond ik toch wel de schooltandarts ! Wat me wel is bijgebleven is, dat er op het schoolplein een soort voliere was en dat wij dan met een paar kinderen tegelijk corvee hadden en daar namen we dan ook lekker de tijd voor! Waar is de tijd gebleven??

  2003, Gerda Wieringa

  Enorme leuke schooltijd gehad.

  Enorme leuke schooltijd gehad. Ik herinner me vooral de gezellige pauzes (op het grasveld) met namen zoals Annelies van Woudenberg, Carla Karlsson, Rita Kraaimaat, Helma Mulder, Hans Bunt, Alex van Vliet, Peter Visser, Tonny Pouw, Peter v.d. Bosch en nog veel meer. Bianca de Ruijter Korver is me ook altijd bij gebleven, omdat ze helemaal gek was van Alice Cooper. De Nederlandse leraar Van Leeuwen was mijn favoriet (populair bij de meiden!) en mijn liefste was toch wel meneer Van Andel van Duits (helaas overleden). Na de MAVO heb ik 1 jaar de MEAO gedaan en (helaas) niet afgemaakt. Ben daarna bij een verzekeringskantoor gaan werken. Ik ben in 1981 getrouwd en woon sinds dat jaar in De Meern, heb 2 dochters en ik werk in de plaatselijke bibliotheken als balie-medewerkster.

  2003, Gerda Wieringa
  ?