Gerda terWielen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerda terWielen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gerda terWielen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weinig herinneringen,ik liep alleen naar school(zou je nu nooit meer doen)en ben ooit eens tegen een fietser aangelopen.

  Weinig herinneringen,ik liep alleen naar school(zou je nu nooit meer doen)en ben ooit eens tegen een fietser aangelopen.Hoek Julianastr./Nwe.Veenendaalseweg.Ik meen dat ik bij juf.Daniels in de klas zat,woonde zij niet op de Esdoornlaan?

  Prinses' Ïrene'kleuterschool, 1958

  Leuke tijd gehad daar! Zelfs met de "kleine aantekeningen"van Hr.

  Leuke tijd gehad daar! Zelfs met de "kleine aantekeningen"van Hr.Moret ! Hr.Maters was weleens wanhopig van ons maar ja,je bent jong.... Hr.Zandstra en Hr.Nieuwboer konden er beter mee overweg.Hr.Pikaart kent mij niet meer,of wil hij mij niet meer kennen?(hij zei altijd:van Wijk ga er maar uit!!!!) Het was een leuke kleine school,jammer dat zoiets niet meer kan in deze tijd.

  Bergschool, 1967

  Leuke tijd gehad,in de 6e op de fiets naar Nunspeet ! Wat een eind! Hr.

  Leuke tijd gehad,in de 6e op de fiets naar Nunspeet ! Wat een eind! Hr.Timmerman voorop en wij er achteraan.Was dikke vriendinnen met Wilma de Roos en Yvonne Bovenschen.

  Chr. Lagere School, 1960

  ?