Gerda Schapers

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerda Schapers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gerda Schapers heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was werkstudent, naast een baan in het onderwijs.

  Ik was werkstudent, naast een baan in het onderwijs. Zat ook in de faculteitsraad als vertegenwoordiger van de werkstudenten.Ben afgestudeerd bij Jaap Dronkers.

  Universiteit Brabant, 1982

  Dit was mijn eerste baan als juf.

  Dit was mijn eerste baan als juf. De derde klas. Een ontzettend leuke school met een begeesterde directeur, Nico Brinkman. Ik heb nog steeds een foto van mijn eerste klasje in mijn "fotoboekje met mooie momenten", een boekje dat ik altijd bij me draag. Kan al "mijn kinderen" nog benoemen. Ik besef wel dat die kinderen al tegen de vijftig lopen en zelf al kinderen hebben. Na twee jaar vertrok ik met mijn man naar Nigeria om daar les te geven op de Nederlandse school. Ik ben 20 jaar juf geweest, daarna gaan werken bij een educatieve uitgeverij en ik werk nu als ZZP'er (zelfstandig zonder personeel).

  Minister Cals-School, 1968

  Ik heb met veel plezier op deze school gewerkt.

  Ik heb met veel plezier op deze school gewerkt. Begonnen als vakleerkracht handenarbeid en tekenen en later ook samen met Wim van Duineveld een stamgroep bovenbouw gedraaid. En natuurlijk elk jaar de eindmusical samen met kinderen van groep 8. Behalve het laatste jaar, toen was ik te druk met afstuderen aan de universiteit. Ik ben daarna gaan werken in de educatieve uitgeverij en sinds 1999 heb ik een eigen bedrijf. Ik geef loopbaanbegeleiding, coaching en verzorg trainingen. Met mijn collega Marianne ben ik nog steeds bevriend.

  Saltoschool de Vierring, 1979

  ?