gerda montauban

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van gerda montauban en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  gerda montauban heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Deed de parttime opleiding Maatschappelijk Werk.

  Deed de parttime opleiding Maatschappelijk Werk. Sociologie van Jan Scheepens en methodiek van Rinus Dekker. Ook lessen van Carla Bussemaker. Nog hele discussies werden elke les gevoerd of er wel of niet gerookt mocht worden. Voor een groot deel moesten we zelf het rooster maken en er zijn heel wat truien gebreid.

  2003, gerda montauban

  Heb 4 jaar op deze nonnenschool gezeten en ging toen verhuizen naar Overtoomseveld.

  Heb 4 jaar op deze nonnenschool gezeten en ging toen verhuizen naar Overtoomseveld. Juffrouw Pieterse deed veel aan zang en we kregen handwerken van een non. Jongens en meisjes nog goed gescheiden.

  2003, gerda montauban

  Ik zat nog in de noodgebouwen in de Jan Tooropstraat.

  Ik zat nog in de noodgebouwen in de Jan Tooropstraat. Heb heel goede herinneringen aan de school. Schoolreisjes(??) naar de Zanding in Otterlo, en in de 5e werkweek in Bergen. In 1966 met school naar Engeland met van Lent en Tel en in 1968 ging ik weer naar Engeland om daar te werken. Heb ouderwets gymnasium b gedaan met examen in alle vakken. Heb ik nu nog steeds gemak van. We hebben een reunie gehad met gym a en b eind jaren 80, iedereen was er behalve de mensen die in het buitenland verbleven.

  2003, gerda montauban
  ?