Gerda Granneman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerda Granneman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Gerda Granneman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  De week naar Berlijn. De etale...

  De week naar Berlijn. De etaleerlessen waar je echt niets voor hoefde te doen behalve slijmen met...gut hoe heet hij ook alweer. De reclame teken lessen waren altijd een drama. Altijd gaf hij weer een overhoring. En terwijl je dat wist. Je leerde het toch niet. de engelse lessen waren ook altijd een feest. Zowel met dhr Nicolaas als met miss Blom. Je deed toch niets. Kunnen we de engelse lessen van meneer van Kampen nog voor ons halen? Of de lessen van dhr Breedeveld(warenkennis) Wat hebben we er allemaal veel van opgestoken??? Zal dhr Baars nog koffie drinken?

  2005, Gerda Granneman

  de introductie en de zeilweken...

  de introductie en de zeilweken. De introductieweek was in Overveen en de zeilweek in Woudsend. Verder de sportevenementen. Dus de hockey, volleybal en handbaltoernooien. Het handbal toernooi in Aalsmeer was altijd een groot feest. Wij kwamen altijd met een team met alleen maar handbalspeelsters en een eigen keepster(Gerda ten Den) geweldig was dat.

  2005, Gerda Granneman

  Geen favoriete herrinneringen....

  Geen favoriete herrinneringen. Wel leuke en mooie. Kleine klasjes en veel ruimte om de school om de school. Waar je kon voetballen, verstoppertje spelen enzo. Meestal deed je dat dan ook met je "hele klas" ofwel nu 3 groepen.

  2005, Gerda Granneman
  ?