Gerda Geijteman

Kent 0 personen

Weduwe , 3 kinderen
Woont in Sint Pancras

  Bekijk het volledige profiel van Gerda Geijteman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gerda Geijteman heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar 4 maanden op deze school gezeten.

  Ik heb maar 4 maanden op deze school gezeten. Ben in december 1969 verhuisd naar castricum. Ik herinner mij nog wel enige namen, Gerda Flipse, Auqulien piersma, Saskia Zaadnoorddijk(die nog eens in castricum is geweest.

  De Kaaijk, 1969

  Op 15 jarige leeftijd al stage lopen in een verpleeghuis in Wijk aan Zee.

  Op 15 jarige leeftijd al stage lopen in een verpleeghuis in Wijk aan Zee. 10 dagen werken en dan 4 vrij. Intern dus wie doet je wat. Vreselijk gekeet. Wel werd ik daarna bij een gezin geplaatst in Midden Beemster en dat was een vriendin van mijn klassejuf. Hier ben ik weer een beetje bijgekomen van al het feesten dat we in wijk aan zee gedaan hadden en kwam ik weer een beetje in het gareel.

  Nobel Huishoudschool (later..., 1972

  het eerste jaar met nonnetjes.

  het eerste jaar met nonnetjes. Vreselijk. Naailes van Mandje Meyne en tekenles van Miep Spee. We zijn nog enkele malen met een groep meiden naar Miep in Amsterdam geweest. We gingen dan naar een Musea en ze liet ons Amsterdam zien. Bekende namen van meiden zijn: Joke Beentjes, Edith Hendriks Mariska Lute enz.

  r.k.school voor L.H.N.O., 1969

  ?