Gerarda Stins

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerarda Stins en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Gerarda Stins heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik sta al geregistreerd bij colignyschool Beverwijk contact : justgerarda en dan de hot.

  Ik sta al geregistreerd bij colignyschool Beverwijk contact : justgerarda en dan de hot

  2004, Gerarda Stins

  Ik heb leuke herinneringen aan deze school.

  Ik heb leuke herinneringen aan deze school. Het werkstuk van geschiedenis welke we midden in de nacht bij dhr. Hendriks hebben ingeleverd, het was tenslotte nog net op tijd. Handwerken bij juffrouw ter Horst, vreselijk al die breilapjes, tekenles; altijd maar weer die boerderij natekenen, ik moet er altijd nog aan denken als ik er langs fiets. Betrapt worden door dhr. Los omdat ik een sigaretje rookte achter het schoolplein. Natuurkunde les van dhr. Langeveld, erg slaapverwekkend. Met de klas op de fiets naar Texel, iets wat dhr. van Zwol toch wel gevaarlijk vond, het huilen stond hem nader dan het lachen toen voor de klas en zo heb ik nog veel herinneringen. Namen weet ik me nog wel veel te herinneren, het is alleen jammer dat ik weinig foto's heb overgehouden aan die tijd ze zijn waarschijnlijk verdwenen bij één van mijn vele verhuizingen.

  2003, Gerarda Stins

  Ik weet me best nog wel veel te herinneren van de lagere school.

  Ik weet me best nog wel veel te herinneren van de lagere school. Samen met mijn buurjongetje Henk van Dijk liepen we altijd hand in hand naar school. Eerst de kleuterschool met juffrouw Sip, ze ging toen trouwen met een fotograaf, daarna door naar de Coligny als eerst bij juffrouw Vis, handwerken bij juf Broos en dan natuurlijk meneer Jaarsma, wat vond ik dat altijd een griezel. Stond hij voor het schoolbord maar kon in de weerspiegeling van zijn bril met gouden randjes de klas in de gaten houden. Ik was altijd bang van hem. Veel namen van klasgenoten weet ik me ook nog te herinneren en ook ligt hier nog ergens mijn poëziealbum waar eigenlijk alle meisjes in hebben geschreven. Al met al heb ik leuke herinneringen aan die school behalve aan meneer Jaarsma.

  2003, Gerarda Stins
  ?