Gerard Wouters

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerard Wouters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gerard Wouters heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was op school eigenlijk een heel onopvallende persoon totdat onze school ruzie kreeg met een andere school en ik als grootste voorop stond om ze te helpen verjagen, ja gaf toen al onbewust leiding aan mensen.

  Ik was op school eigenlijk een heel onopvallende persoon totdat onze school ruzie kreeg met een andere school en ik als grootste voorop stond om ze te helpen verjagen, ja gaf toen al onbewust leiding aan mensen. Uiteindelijk heb ik dat ook 21 jaar lang gedaan. De leukste tijd had ik in de 5e en 6e klas, bij de toen nieuwe leraar Cees Terstal. Goh, wat kon die man voorlezen, daar heb ik nu nog steeds profijt van in mijn werk waarin ik ook verhalen vertel. Dankjewel Cees!! Ook ons schoolreisje naar Bladel staat in mijn geheugen gegrift en dansen (schuifelen) op Angel van de Rolling Stones en dan het liefst met Patricia en Natasja waar ik toen heimelijk verliefd op was. Helaas is dat nooit iets geworden, ik was ook veel te verlegen toen. Jammer dat het schoolgebouw er niet meer is, daar staan nu grote flats.

  Prof. Dr. H. Kraemerschool, 1970

  ?