Gerard Wolterink

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerard Wolterink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Gerard Wolterink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De gymnastiek lessen op vrijdag, wat een onzin vonden we dat.

  De gymnastiek lessen op vrijdag, wat een onzin vonden we dat. Zonde van de tijd, we wilden een vak leren en dan moet je gymlessen volgen ?????????? Op vrijdag was het dan ook vaak vroeg weekend.Ik heb hier mijn aspirant gezel en gezel diploma gehaald. De namen van de leraren ben ik kwijt. Alleen Hr.Oonk zegt me nog wat,een timmerleraar.

  Technische school twente, 1975

  ik kwam uit deventer en stapte hier in de 4e klas in, het ergste was het taal verschil, het platte taaltje van hier snapte ik niks van en dat hadden de klasgenootjes snel in de gaten.

  ik kwam uit deventer en stapte hier in de 4e klas in, het ergste was het taal verschil, het platte taaltje van hier snapte ik niks van en dat hadden de klasgenootjes snel in de gaten. woorden zoals; kleppe hem, hij a in de boxe drettn?,en al het andere dialect.

  Openbare Lagere dorpsschool, 1967

  weet er eigenlijk nog heel weinig van, alleen dat ik dus een linkspoot was en na moest blijven om rechts te leren schrijven, (ps, dit heeft niks geholpen).

  weet er eigenlijk nog heel weinig van, alleen dat ik dus een linkspoot was en na moest blijven om rechts te leren schrijven, (ps, dit heeft niks geholpen)

  brinkpoortschool I en II, 1964

  ?