Gerard Vosse

Kent 7 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerard Vosse en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 9

  Gerard Vosse heeft 9 klassenfoto's en kent 7 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  heb eerst voor automonteur geleerd 2 jaar,maar door dat deze cursus stopte ben ik over gestapt naar bankwerker opleiding,kan nog wel enkele lerraren herinnereno.

  heb eerst voor automonteur geleerd 2 jaar,maar door dat deze cursus stopte ben ik over gestapt naar bankwerker opleiding,kan nog wel enkele lerraren herinnereno.a. ouwe dos, pelsma ,bolle Jan. Ik zart met JoopvdKeer,Simon Korver,en nog vele het laatste jaar

  2007, Gerard Vosse

  ik herinner mij nog wel de schoolmeester o.

  ik herinner mij nog wel de schoolmeester o.a hr Brunink,Mr Hein ( bij naam)Jufr Fikke,en de hoofd meester die aan de school woonde,het leukste was wanneer de meisjes school naast ons ook daar op school waren,de school was eigenlijk verder op.Enkele jongens ben ik weer tegen gekomen op de LTS,daar ik het laatste school jaar op een andere school heb afgemaakt.

  2007, Gerard Vosse

  Waar ik veel mee om ging waren Alex en Joop Been en ook wel Frans van Praag i v m het voetballen.

  Waar ik veel mee om ging waren Alex en Joop Been en ook wel Frans van Praag i v m het voetballen.Ik ken bijna al de namen nog van de leerlingen van onze klas.Ik zou graag een foto van de klas willen zien,maar volgens mij is er geen foto gemaakt,want meester van Oosterom wilde niet eens op schoolreisje met deze klas.

  2006, Gerard Vosse
  ?