Gerard Vloemans

Kent 0 personen

Weduwnaar
Woont in IJmuiden

  Bekijk het volledige profiel van Gerard Vloemans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gerard Vloemans heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat ook op de dependance in Haarlem.

  Ik zat ook op de dependance in Haarlem. Amsterdam was vol en daar werden 2 klassen gecreeerd in de Koude Horn Kazerne. Thans Hoofdbueau Politie Kennemerland. We kregen les van mensen uit de praktijk, o.a. meneer Endlich (strafrecht) Kuntkes (strafvordering) De Vries uit Zaanstad (bijzondere wetten) Heeringa Haarlemmermeer (bijz. wetten) Van Soest (sport en zwemmen) Natte uit Beverwijk (opsporingsleer met een stel voor toen als beginner gruwelijke foto's) In de klas Joke van Vondel, Jellie de Jong, Roelie Trompetter, Dick Volger, Dick Kuiper Ben van Leeuwen, Bertus van Benthem, Jannie de Jong. Gemoedelijke sfeer, leuke kantine. We kregen ook twee kerstpakketen 1 van de gemeentepolitie Haarlem en een van de opleidingschool in Amsterdam.

  politie opleiding , 1971

  Meneer Visser van de vierde klas.

  Meneer Visser van de vierde klas. Veel vrijheid in de klas. dus weinig problemen.Evert had het over Scania jongens dat waren Jan en Wim Kooiman. Neven van elkaar. Nog een klasgenoot Rene Karssies, Aad Bos, Manfred van Nassau, Ko Joppe. In de eerste klas had ik in elk geval juffrouw Endendijk.

  de noorderschool, 1955

  Meneer Abma, een grandiose kerel Piet Luit (helaas overleden) maar gruwelijk mee gelachen.

  Meneer Abma, een grandiose kerel Piet Luit (helaas overleden) maar gruwelijk mee gelachen. Meneer Koster Leraar engels Trappenburg was niet bepaald mijn sympathie en ook de concierge de heer Wiersma was een aardige man. Ook al overleden. Verder zat op deze LTS Rene Karssies, Manfred van Nassau en in een hogere klas Paul Kabel. Later heb ik hem weer ontmoet toen bij de Marine. Hij zat bij de onderzeedienst aan boord van de als ik het goed heb de Potvis.

  Hoffland Lagere Technische ..., 1963

  ?