Gerard Vissers

Kent 9 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in Houten

  Bekijk het volledige profiel van Gerard Vissers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 20

  Gerard Vissers heeft 20 klassenfoto's en kent 9 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Mijn vader was onderwijzer op ...

  Mijn vader was onderwijzer op deze school. Mijn 4 oudere broers André, Wim, Henk en Constant hebben hier ook gezeten. Mijn zussen Gerda, Lucie en Joke zaten op de meisjesschool Agnes (het lage noodgebouw). De leerkrachten waren: juf Mars in de 1e, juf van Rooijen(?) en meester van Bunnik in de 2e, mijn vader in de 3e, meester Mesters in de 4e, meester van Bunnik in de 5e en meester Dirksen ( het hoofd ), meester van Ba(a)len en ook nog even meester van Bunnik in de 6e. In het begin was meester Hermans het hoofd. Ik heb heel veel losse herinneringen. Toevalligerwijs ben ik in 2001 als leraar begonnen op deze school. Tegenwoordig heet de school Sint Jan de Doper.

  2005, Gerard Vissers

  De herinneringen en namen die ...

  De herinneringen en namen die Wim Gamelkoorn ophaalt, zijn ook de mijne. De samenstelling van de klassen was niet altijd hetzelfde, maar enkelen zijn: Herman Kool, Cees Oversier, Petra van Os, Thea van Hees, Annemiek en Engelien Meijer(s), Ank Schaepkens, Marga Verschoof, Peter Bosman, Piet Versteeg.....Ik zou moeten graven voor meer, maar ze staan allemaal op de bijgevoegde foto uit (hoogstwaarschijnlijk) 1967. Ikzelf zit vooraan op de eerste rij helemaal rechts.

  2002, Gerard Vissers

  Mijn vader was onderwijzer op ...

  Mijn vader was onderwijzer op deze school. Mijn 4 oudere broers André, Wim, Henk en Constant hebben hier ook gezeten. Helaas zijn al mijn 4 broers overleden. Mijn zussen Gerda, Lucie en Joke zaten op de meisjesschool Agnes (het lage noodgebouw). De leerkrachten waren: juf Mars in de 1e, juf van Rooijen(?) en meester van Bunnik in de 2e, mijn vader in de 3e, meester Mesters in de 4e, meester van Bunnik in de 5e en meester Dirksen ( het hoofd ), meester van Ba(a)len en ook nog even meester van Bunnik in de 6e. In het begin was meester Hermans het hoofd. Ik heb heel veel losse herinneringen. Toevalligerwijs ben ik in 2001 als leraar begonnen op deze school. Vroeger heette de school: Sint Jansschool.

  2002, Gerard Vissers
  ?