Ontdek PLUS

Gerard van der Meij

Kent 26 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Katwijk

  Bekijk het volledige profiel van Gerard van der Meij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gerard van der Meij heeft 0 klassenfoto's en kent 26 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  E1Lb, twee keer gedaan maar die Duitse taal kreeg ik niet voor elkaar.

  E1Lb, twee keer gedaan maar die Duitse taal kreeg ik niet voor elkaar. Mevr. Van den Akker bleef het maar proberen, die, der, das enz. En dan die meneer Hennephoff met zijn weerstandsbanken en mijnheer Willemsen van de Shell! Een paar jaar later in de avonduren les gehad van de heer Brijs om toch nog een diploma te halen. Na twee jaar MTS, uiteindelijk het vak in gegaan. En nog steeds elektro-techniek, ben werkzaam als projectleider E bij een grote installateur in Zoetermeer, en af toe vliegen de lasdoppen nog om mijn oren!

  IJMOND MTS, 1972

  Vanuit de Indische buurt naar de Lieven de Key, een rot eind lopen! Maar, je werd liefdevol opgevangen door Juf van Gelderen.

  Vanuit de Indische buurt naar de Lieven de Key, een rot eind lopen! Maar, je werd liefdevol opgevangen door Juf van Gelderen. En mijn eerste vriendinnetje Mirjam! Kroon, of dit is een foutieve voornaam? En dan die Arjan Tibbe, schilderen dat die kon!

  Prot. Kleuterschool 't Kleu..., 1958

  Juf Ellen Oort en het paasvoetbal toernooi.

  Juf Ellen Oort en het paasvoetbal toernooi. Maar Roland wat ben jij populair zeg ook op LTS in Hoofddorp kom ik jouw naam tegen! Ik heb nog steeds een trauma van jouw overgehouden: Onze eerste voetbalwedstrijd bij VEW 19-0, en wie stond ook weer op doel! En "boekbinder" Jan zullen we nog eens een keertje vechten, als ik toen had geweten dat Martin in de verzekeringen zou gaan had ik een goede polis afgesloten. Ja Mattijn jij kon wel sporten ik was jaloers op je. En Tineke ik heb nog een foto van ons tweën welke is gemaakt tijdens de reunie, ik zal hem naar je toe sturen.

  Nicolaas Beetsschool, 1960