Gerard Terpstra

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerard Terpstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Gerard Terpstra heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heel mooie tijd gehad met legendarische leraren, over wie ik nu, 40 jaar later, nog moeiteloos de meest smeuïge verhalen kan vertellen.

  Heel mooie tijd gehad met legendarische leraren, over wie ik nu, 40 jaar later, nog moeiteloos de meest smeuïge verhalen kan vertellen. Twee keer met het schoolkoor en schoolorkest in de kersttijd o.l.v. Herman Zaal de straat op geweest om geld in te zamelen voor de melaatsen in Brazilië. Onvergetelijk!!

  rijkskweekschool, 1963

  Op de Beatrixschool heb ik een leuke tijd gehad.

  Op de Beatrixschool heb ik een leuke tijd gehad. De school was in mijn herinneringen wel vrij streng. Naast meneer van Wijk staan de onderwijzers Katerberg en Brandsma nog het meest in mijn geheugen. Zij hadden een blauw-grijze scooter (Heinkel), een bandrecorder en een gitaar. Ik denk dat zij ervoor gezorgd hebben dat ik later zelf het onderwijs inging. Ik heb nog een jaar stage gelopen op de Beatrixschool in 1965. Inmiddels heb ik een tocht door onderwijsland gemaakt van 40 jaar: onderwijzer, directeur, bovenschools directeur, stafmedewerker personeelszaken. De klassenfoto met de heer Katerberg (klas 3) heb ik nog altijd en de meeste kinderen die erop staan herken ik ook nog wel. In het begin van de 90-er jaren was er nog een leuke reünie waar ik nog vele oude bekenden tegenkwam.

  Beatrixschool, 1953

  ?