Gerard Steenvoorden

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerard Steenvoorden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Gerard Steenvoorden heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 1

  De eerste twee jaar zwierven we van de ene school naar de andere, de Witte school, de oude Openbare school, de Wilhelminaschool en de Meisjesschool aan de Bronckhorststraat.

  De eerste twee jaar zwierven we van de ene school naar de andere, de Witte school, de oude Openbare school, de Wilhelminaschool en de Meisjesschool aan de Bronckhorststraat. Het was oorlog en de Duitsers hadden onze school gevorderd! In de eerste klas bij jufrouw Hessing moesten wij voor de schrijf- of taalles eerst onze rechterhand omhoog steken, links schrijven was toen absoluut verboden. Tweede klas meester Veweij, deze had konijnen voor de slacht en de klas kon daarvoor gras plukken, de beloning was eeen of ander kleurboekje. Derde klas meester van der Voort gaf postzegels als je goed je best deed. Vierde klas aanvankelijk meester Hooghe na zijn emigratie opgevolgd door meester van Wijk.

  2003, Gerard Steenvoorden
  ?