gerard stam

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van gerard stam en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  gerard stam heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  doordat ik het zo naar mijn zi...

  doordat ik het zo naar mijn zin had op de bassisschool had ik veel moeite om het naar mijn zin te krijgen op ter schie,ik vond het gebouw op zich al op een gevangenis lijken.en zeker als het winter was en al die lampen op het schoolplein branden nog s,ochtends dan dacht je dat je veertig jaar terug in de tijd ging. er waren een paar leraren waar ik echt moeite mee had.zoals een van herk,dat was echt een stiekumerd dat wil je niet weten. een hele enge man.en een paar geittenwolle sokken liepen er ook rond.zoals een noomen en een ahbramse.en later ook nog een dikke pedo als concierge en het feest was compleet.er waren ook nog een paar lichtpuntjes zoals kuiper en een frans vos (klasse frans) je had een grote bek maar je was tenminste eerlijk.dat waardeer ik. en piet pijlman met al zijn verhalen.wiskunde en natuurkunde interseerde mij geen hol, maar die verhalen waren wel mooi. het gebouw staat er niet meer, en dat is maar goed ook.het is goed zo. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] in 1 woord verschrikkelijk,die 6 jaar leken wel zestig jaar te duren,die school ademde echt een sfeer uit de oorlog uit.en die meester van herk dat leek echt op zo,n figuur uit die tijd.wat een...het enige wat ik heb overgehouden aan die tijd ja 2 diploma,s en een goede vriend. en verder moet ik op die tijd kotsen.

  2003, gerard stam

  hele leuke tijd gehad.heel vee...

  hele leuke tijd gehad.heel veel gelachen.de leukste school die ik mee gemaakt heb.vond de 4de en de 6de klas het leukst,met de heer van egmond. de 5de klas wat minder met russeler, die zei heel de tijd ssssssst als je iets zei,en ik praate nogal veel dus dat was niet zo leuk,heb veel lol gehad,vind het leuk dat er meer klasgenootjes uit die tijd op deze site zich hebben gemeld zoals barbara veer, veel lol mee gehad in de zesde klas.zat tegenover mij, veel gelachen. verder zaten er in mijn klas o.a.joeri,sait cengiz martin,ronnie,eric, peter,marco,dannielle,miranda,simone,chantal,renate,wilma,twee simones,simone vermeer,simone seltenreich,fatiah,dunder(weet niet of ik het goed schrijf)mariska,inge,fred,abdi,george,ken er nog een hoop van naam. .heb ook rondom de school een leuke tijd gehad,fikkie steken, voetballen, met gasten zoals sait,klein mannetje maar een hoop lef,eric,na de school om onduidelijke reden,ruzie mee gekregen, george ging rond de 5de klas verhuizen,maar lol meegehad samen met joeri.kwattekwaad mee uitgehaald. fred ging ook een jaar eerder van de school af,die was niet te handhaven laten we maar zeggen,maar was een top gozer om mee om te gaan. ik kan een hoop nog herinderen. mevrouw oorschot kok,gaf ook nog les, weet ik nog, mevrouw hoek,mevrouw van de most.(helaas te vroeg gestorven) en dan nog die turkse leraar tekman,geloof ik.en we hadden ook nog een gymleraar rob. ik hoop dat mijn oude klasgenoten zich nog deze mensen kunnen herinderen. ik kan wel uren doorgaan,misschien heb ik een te goed geheugen als het om de a.h gerhardschool gaat. maar ik heb vreselijk genoten van die tijd. en ik vond het vreselijk, om er vanaf te moeten gaan. ik hoop ook dat zich nog leerkrachten melden uit die tijd. dat zou leuk zijn,nou groetjes!!!

  2003, gerard stam
  ?