Ontdek PLUS

gerard schokker

Kent 1 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van gerard schokker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  gerard schokker heeft 104 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In een hele korte tijd veel gedaan met de leerlingen van de Rank.

  In een hele korte tijd veel gedaan met de leerlingen van de Rank. Ik gaf op vrijdag gymnastiekles. Ik heb daar veel van geleerd, met het bewegen op jonge leeftijd. Ik heb ook nog SCHERMLES gegeven. Ik kon geen fout meer maken, zo opgewonden waren de l.l.Bijgaand doe ik nog een schrijven toekomen aan een aantal leuke kinderen (nu vijftigers..)die een "bedankbriefje "voor mijn leuke lessen gaven. Mijnheer Dragstra bedankt dat ik veel ervaring heb mogen opdoen op uw leuke school. Sedert 2008 ben ik gestopt met werken na 38 jaar sportleraar. De ziekte van Parkinson deed mij vroegtijdig stoppen. Gelukkig kan ik nog wat vrijwilligerswerk doen op het drenthe college bij de afd. Sport en Bewegen)(CIOS) Vele groeten aan ieder die mij nog kent!

  De Rank, 1976

  zie Streekschool Heerhugowaard en Alkwaard College.

  zie Streekschool Heerhugowaard en Alkwaard College

  Horizon College, afd Welzijn, 1999

  Een fantastische tijd.

  Een fantastische tijd...veel ruimte voor de l.o., sportweken, wintersport, kanoen, fitness,schermen, werkweken "veluwe 3" enz. Collega's lo. in die periode; ineke de vries, rein visser, yvonne broekhuizen,jan schaar, han weel, louise ploeger, cees van sloten (van deze laatste 5 collega's staat er een foto bij Alkwaard college /cios-alo)jolet wittebrood, rene zaal,frank verberne, marnel van beijeren, leo van de leygraaff, jack van velzen, elles zuydam, martin spigt,wim van der mark, arnjan bakker, en terry harkema. Veel dank voor jullie samenwerking...helaas was ik in 2007 genoodzaakt te stoppen als sportleraar, na 37 jaar lesgeven! Dit vanwege de ziekte van Parkinson. Bedankt voor jullie inzet en samenwerking!!

  Streekschool, 1976