gerard rooker

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van gerard rooker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  gerard rooker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kwam in januari 1951 op de toenmalige van Noortschool in de wodanstraat in zuid.

  Ik kwam in januari 1951 op de toenmalige van Noortschool in de wodanstraat in zuid.Ik was van een andere school afgestuurd.Ik bleef dat jaar zitten vanwege de opgelopen achterstand. Het jaar daarna ben ik overgegaan naar de tweede klas. Aan het eind van deze klas ben ik overgestapt naar de UTS, dit was geen succes ik werd dan ook met Kerst van deze school gestuurd vanwege zeer slecht gedrag.Hierna heb ik anderhalf jaar gewerkt en ben in Sept 1955 na een indringend gesprek met de Heer Smit toegelaten in de derde klas.Hierna heb ik snel m'n diploma gehaald eerst ULO B in 1957 en in 1958 naast m'n werk ULO A met middenstands. Ik ben de heer Smit nog altijd dankbaar dat hij mij in de gelegenheid heeft gesteld in de derde klas terug te komen nadat ik m'n verstand een beetje had gekregen.

  Mavo zuid (voorheen ULO Zuid), 1951

  In het oorlogsjaar 1944 was er niet altijd school vanwege de brandstof die niet voorradig was.

  In het oorlogsjaar 1944 was er niet altijd school vanwege de brandstof die niet voorradig was. Veel les gehad in het gymnastieklokaal. Eerste klas bij de jonge juffrouw Everharders tweede klas bij de oude juffrouw Everharders Daarna juffrouw in 't Hout.Hierna twee jaar de heer van der Lighte en toen de heer "weet niet meer "alleen dat hij altijd boeken over alcohollisten voorlas. Vrienden in die tijd waren Hans Buch, Fred Druif, Wijnand Ossenstaart.Ook herinner ik mij Jan Rietman,Nollie Luik Hans Noortman.Van de meisjes Greet Molly, Anneke de Vries .

  Pro Rege School, 1944

  ?