Gerard Otten

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerard Otten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gerard Otten heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Voor het eerst van thuis weg! 'n Hele ervaring! Ik deed eerst de schakelklas (A-Cie), daarna D-cie.

  Voor het eerst van thuis weg! 'n Hele ervaring! Ik deed eerst de schakelklas (A-Cie), daarna D-cie. Ik ken nog wat namen van toen:Hoenselaar, Valentijn uit Bleric (veel plezier mee gehad op de kamer: gitaarspelen), v.Son uit Best, Veuger uit Breda, Sijtzinger uit Den Haag, Vlielander uit Vlaardingen, v.Vliet uit Spijkenisse. De compagniecommandant was toen kapitein Rexwinkel. Ik herinnner me nog een lange nachtwandeling van Grathem naar Weert. Ondanks de vele leuke momenten had ik toch niet echt trek in het militaire leven en ben er precies één jaar na mijn indiensttreding weer uitgetreden.

  Koninklijke Militaire School, 1971

  In die tijd ging je van de lagere school met de meeste van je klasgenoten naar de LTS.

  In die tijd ging je van de lagere school met de meeste van je klasgenoten naar de LTS. Veel zin in leren had ik niet en de LTS leek me makkelijk te doen. Achteraf had ik daar nooit naar toe moeten gaan, techniek en ik zijn geen echte vrienden! Ik was toen de eerste secretaris van de 1e gekozen leerlingeraad. Het eerste wat we deden was de oudbollige kerstviering omtoveren tot een leuk feest met de schoolband en 'n goede film in de cantine. Ik zat in klas 1K , M2G, M3C en FB4.Leraren uit die tijd:Hoefnagels, Baeten, de Kok, Rollé, Swartzmans, v.Gestel, De Bont I en II, Huffmeijer, Meulendijks, v.d.Ven, Bakermans (De Neus), Booy-Lievers en Rietveld. Toffe congierge Wagenmakers, de andere was minder!! Na de LTS beroepsmilitair geworden en nooit in de metaal gewerkt.

  3e R.K. L.T.S., 1967

  Leuke herinnering aan de wandelingen (in 'n rij achter elkaar) naar de Rimboe (tussen Goirle en Tilburg).

  Leuke herinnering aan de wandelingen (in 'n rij achter elkaar) naar de Rimboe (tussen Goirle en Tilburg).We kwamen daar via het padje van Adam en Eva (verlengde van de Trouwlaan, nu Stappegoor). En natuurlijk de fietstocht en verblijf in Retie(B) waar ik samen met Jan Zoontjens, tot schrik van de onderwijzers, de nachtwandeling op eigen houtje verlengde! In klas 1 had ik juf Vromans, klas 2 meneer Veuger, klas 3 meneer de Swart, klas 4 meneer Truijens, klas 5 meneer Scharlaekens en klas 6 meneer Heijnen. Namen die me te binnen schieten: Jan Zoontjens, Jan de Laet, Herman v. Huigevoort, Rob Jansma, Rob Lambregts, Rob Mutsears, gebrs. v.Casteren, Marcel van Opstal, Wim van Gool, Otto Sterk, IJpelaar, de Kok (bakkerij) v.d.Broek (vader politie), Jan van Swam, Cees Verhagen, Jan Cools, Ruud Jansen. Het is 'n leuke herinnering aan 'n onbezorgde tijd. We gingen ook naar de Marijke speeltuin en de speeltuin van de Poel. Ook het straatvoetbal o.l.v. politieagent Jan Mutsaers was erg populair. Ik speelde in Sparta 67 en bij de Presboys.

  Gustaveschool (jongensschool), 1961

  ?