Ontdek PLUS

Gerard Lemmens

Kent 18 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerard Lemmens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gerard Lemmens heeft 15 klassenfoto's en kent 18 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ging leven toen ik op deze school kwam, werd je als een volwassene beschouwd.

  Ik ging leven toen ik op deze school kwam, werd je als een volwassene beschouwd. Ik werd ook lid van het Corps en daardoor leerde ik sociaal nog meer ! Hierna was ik echt klaar om de militaire dienst in te gaan! Het was een uitstekende basis voor mijn verdere studie aan de Heriot-Watt Universiteit in Edinburgh, Schotland.

  Tropische Landbouwschool, 1959

  Ik kan het hoofd van de school nog herinneren - de Heer Landman ??.

  Ik kan het hoofd van de school nog herinneren - de Heer Landman ??

  Opleidingsschool, 1950

  De hormonen werkte wel in die tijd en ik was een beetje verliefd op de Duitse lerares wiens naam ik niet meer kan herineren helaas ! Lambaard de Franse leraar gaf fantatische lessen maar toch had ik liever Italiaanse lessen gehad.

  De hormonen werkte wel in die tijd en ik was een beetje verliefd op de Duitse lerares wiens naam ik niet meer kan herineren helaas ! Lambaard de Franse leraar gaf fantatische lessen maar toch had ik liever Italiaanse lessen gehad. De meeste jaren aan de HBS vertoefde ik in verdovende toestand door mijn vreselijke hooikoorts ! Thijs Papelard en Johan Berenschot zijn nog steeds goeie vrienden en ook Bien (Tina) Vriesendorp, Ruth van Andel en Aloutte Meihuizen. ?? van der Most de zoon van de huisarts zat ook in mijn klas en niettevergeten Peter Koppen.

  Openbare Scholengemeenschap..., 1952