Gerard Jande Roo

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerard Jande Roo en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gerard Jande Roo heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Willem Karte (Leraar) En Sneewball gevechten op het achterplein Hij wilde nooit speelen Ik gooide de eerste Ball zo in zijn neck en hij was kwaad Niemand vertelde wie het gegooid had.

  Willem Karte (Leraar) En Sneewball gevechten op het achterplein Hij wilde nooit speelen Ik gooide de eerste Ball zo in zijn neck en hij was kwaad Niemand vertelde wie het gegooid had. Als Hij weg loopte Gooide ik een andere als hij omdraaide net als de sneewbal mij hand verliet Hij was Kwaad wilde mij van school Ik heb school geeindigt.

  Centraal technische school, 1966

  Gewoon alle mensen als ik enkeld een paar namen kan herinderen Ik kan meeste gezighten van de twee school photo's Van jaar 5 en 6 Ik was achter gehouden in jaar 5 Ik zou graag in contact willen komen met Gerard Klitsie of Piet Glienes van Bus en Dam.

  Gewoon alle mensen als ik enkeld een paar namen kan herinderen Ik kan meeste gezighten van de twee school photo's Van jaar 5 en 6 Ik was achter gehouden in jaar 5 Ik zou graag in contact willen komen met Gerard Klitsie of Piet Glienes van Bus en Dam. My Nederlands niet zo goed meer

  de heid, 1958

  ?