Gerard Houwing

Kent 7 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Gerard Houwing en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Gerard Houwing heeft 0 klassenfoto's en kent 7 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  leuke schoo.meester Kramer ( J...

  leuke schoo.meester Kramer ( Jan de Kaale)..meester Gunst (slof..slof).. fijne schoolherinneringen Ik heb daar op gezeten van 1949 - 1955.. het jaar 1949 staat niet in de tabel) Hoewel het niet mocht zijn we met een grote groep uit de klas naar de Tour de France wezen kijken , die bij Rijsoord langs kwam. De volgende dag stonf meester Kramer ons op te wachten en we kregen allemaal een draai om onze oren.. met de woorden "jongetje nu..

  2006, Gerard Houwing

  de katholieke school werd opge...

  de katholieke school werd opgericht en startte in 1955; om de school te kunnen starten werden alle katholieke kinderen bij deze school ingeschreven. Ik kwam in de 6e klas (nu groep 8)

  2002, Gerard Houwing

  het laatste jaar was na het be...

  het laatste jaar was na het behalen van het diploma wiskunde A om het diploma wiskunde B te halen . Voor het eerst werd ook scheikunde gegeven in dat jaar. We zaten met 3 jongens in deze klas. weet helaas de namn van de andere twee jongens niet meer

  2002, Gerard Houwing
  ?