Ontdek PLUS

Gerard Horvers

Kent 115 personen

Burg. staat - , 3 kinderen
Woont in Tilburg

  Bekijk het volledige profiel van Gerard Horvers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Gerard Horvers heeft 32 klassenfoto's en kent 115 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het Frederik Hendrik College had bij mijn aantreden in 2001 voor zover mij bekend vier locaties Kooikersweg 9 (afd VMBO-T, Havo, Atheneum, Gymnasium); locatie Onderwijsboulevard 1 ( voorheen Sportlaan - VMBO B/K); locatie Kerkdriel en de afdeling ISK aan

  Het Frederik Hendrik College had bij mijn aantreden in 2001 voor zover mij bekend vier locaties Kooikersweg 9 (afd VMBO-T, Havo, Atheneum, Gymnasium); locatie Onderwijsboulevard 1 ( voorheen Sportlaan - VMBO B/K); locatie Kerkdriel en de afdeling ISK aan de Broekhovenlaan (?). Ik werd aangesteld als docent/mentor in een naar het VMBO overgekomen ISK-klas. In aug/sept 2002 volgde de informele overname door het KW1C welke in januari 2003 officieel werd.

  Frederik Hendrik College, 2001

  Na een tijd onder de vleugels van het KW1C geresorteert te hebben, werd de school overgedaan (2006) aan OMO.

  Na een tijd onder de vleugels van het KW1C geresorteert te hebben, werd de school overgedaan (2006) aan OMO. Vanaf dat moment kreeg de school een nieuwe naam: Het Duhamelcollege voor VMBO. Ik bleef werkzaam als docent/mentor aan de onderbouw VMBO en speciaal belast met leerlingen met LWOO-indicatie, tot augustus 2010. Vanaf 2010 tot augustus 2012 docent Nederlands in de bovenbouw; 3e jaars groepen en eindexamen klassen. Een leuke afsluiting van mijn schoolcarrière. Vanaf augustus 2012 met pensioen gegaan.

  Duhamel College, 2006

  In augustus 2001 op Frederik Hendrik College begonnen als docent/mentor.

  In augustus 2001 op Frederik Hendrik College begonnen als docent/mentor. Voor zover ik me kan herinneren heeft de officiele overgang naar het KW1C (ROC)plaatsgevonden in januari 2003. Dit heeft geduurd tot augustus 2006. Daarna is de school KW1C afd. VO overgenomen door OMO en is het Duhamelcollege gaan heten.

  KWIC afd. VO, 2003